Algemene Voorwaarden

Bestelling

De leveringsvoorwaarden van UnderControl B.V. handelend onder naam van “De Boeddhaspecialist” zijn van toepassing op alle leveringen, door ons aan consumenten. Door te bestellen geeft u aan met de algemene leveringsvoorwaarden akkoord te gaan. Wij verwerken uw bestelling nadat u deze aan ons hebt doorgegeven, middels het daartoe bestemde bestelformulier op de site. Ter bevestiging ontvangt u nog een e-mailbericht.
Zodra de betaling door ons is ontvangen sturen wij u de artikelen zo snel mogelijk toe. Indien artikelen niet voorradig zijn en een korte (binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw betaling) levertijd niet haalbaar is, dan nemen wij contact met u op zodat u weet waar u aan toe bent.
Onze artikelen zijn handgemaakte exemplaren. Dit betekent dat het kan voorkomen dat het product enigszins afwijkt van de afbeelding op deze website.
Prijswijzigingen gelden vanaf het moment van publicatie op de website en gelden uiteraard niet voor bestellingen die op dat moment al zijn gedaan.

Bezorging

Levering van beelden geschiedt aan het adres van de koper, tenzij partijen anders zijn overeengekomen.
De verzending vindt plaats via Postnl.

Wanneer u niet thuis bent en het pakket is met Postnl verstuurd, hebt u tot 2 weken de tijd uw bestelling op een servicepunt van Postnl op te halen. Dit na 2 maal aanbieden aan uw deur.

Betalingsmogelijkheden

Bij De Boeddhaspecialist kunt u betalen op de manier die u het prettigst vindt.

1. Bankoverschrijving

U kunt het bedrag overmaken naar Rabobank rekeningnummer: NL67 INGB 0007 9544 63 t.n.v. UnderControl B.V.

2. Contant

U dient contant te betalen als de beelden door u worden afgehaald. Houdt u er rekening mee dat u NIET kunt pinnen, wel is er internet voor telebankieren. 

3. iDEAL

Betaal uw bestelling vertrouwd, veilig en makkelijk met iDEAL in uw vertrouwde internetbankieromgeving.

4. PayPal

Met PayPal betaalt u snel en veilig online. PayPal beschermt u tijdens het online winkelen. PayPal is ’s werelds meest gebruikte betaalmethode.

5. AfterPay

Met AfterPay kunt u online winkelen en veilig achteraf betalen door middel van een vertrouwde acceptgiro of digitaal betaaloverzicht. Bijkomend voordeel is dat u altijd en overal uw producten kunt bestellen zonder in de weer te moeten met online bankieren of creditcards. Bij betaling met Afterpay verklaart de klant zich akkoord met de betalingsvoorwaarden van AfterPay.

6. Bancontact / Mister Cash

Met Bancontact / Mister cash kunt u als Belgische klant vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen.

Buitenland

Wanneer u geen Nederlandse bankrekeningnummer heeft kunt u het geld overmaken met onderstaande gegevens:

Iban: NL67 INGB 0007 9544 63
BIC: INGBNL2A

Let op: wanneer u betaalt vanaf een niet Nederlandse bankrekening kan het een aantal dagen duren voordat wij uw betaling hebben ontvangen.

Ruilen

Bevalt het artikel u niet, dan kunt u het binnen 30 dagen, voldoende gefrankeerd aan ons opsturen en het artikel omruilen tegen een artikel uit onze webwinkel met dezelfde waarde of u krijgt uw geld terug. Speciaal voor u bestelde beelden kunnen niet geretourneerd worden.

Neem de volgende regels in acht:

  • Het artikel dient onbeschadigd en niet bewerkt te zijn.
  • Stuur ons vooraf even een berichtje dat u wilt ruilen.
  • Heeft het nieuw te ontvangen artikel een hogere waarde, dan dienen wij het nog te betalen bedrag vooraf van u te ontvangen alvorens opnieuw te verzenden.
  • Wij rekenen geen administratiekosten.
  • Bij het opnieuw toezenden zullen de verzendkosten voor uw rekening komen.

Bedenktijd

Koper heeft gedurende 30 dagen na ontvangst van het product het recht de overeenkomst te ontbinden zonder opgave van redenen en het product op eigen kosten te retourneren.

Retourzendingen dienen altijd eerst bij ons te worden gemeld via info@deboeddhaspecialist.nl
Na ontvangst krijgt u binnen veertien dagen het volledige aankoopbedrag teruggestort.

Reclames

Reclames in het algemeen en klachten over facturen dienen binnen drie dagen na ontvangst van de producten c.q. facturen, dan wel binnen drie dagen nadat een eventueel gebrek aan de producten ontdekt is c.q. ontdekt had moeten worden, schriftelijk en met een behoorlijke omschrijving van de klacht aan "De Boeddhaspecialist" kenbaar gemaakt te worden. Na het verstrijken van deze termijn wordt "De Boeddhaspecialist" geacht haar verplichtingen correct te zijn nagekomen en wordt aangenomen dat de afnemer de producten c.q. facturen als juist erkent.

Het beschadigde product dient binnen 7 dagen geretourneerd te worden.

Privacy

De gegevens die aan ons verstrekt worden zullen op geen enkele wijze aan derden worden doorgegeven. Ze worden alleen gebruikt voor verzending van de gekochte producten.

Garantie

“De Boeddhaspecialist” garandeert dat de te leveren artikelen voldoen aan de op de website vermelde specificaties. De getoonde foto's zijn echter voorbeelden. Omdat het om handgemaakte beelden gaat, is geen enkel beeld 100 % gelijk.