Betaling en Verzending

Betaling

Bij De Boeddhaspecialist kunt u betalen op de manier die u het prettigst vindt. U kan kiezen uit tal van mogelijkheden:

1) Bankoverschrijving: U kunt het bedrag overmaken naar Rabobank rekeningnummer: NL67 INGB 0007 9544 63 t.n.v. UnderControl B.V.
2) Contant: U dient contant te betalen als de beelden door u worden afgehaald. Houdt u er rekening mee dat u NIET kunt pinnen.
3) iDEAL: Betaal uw bestelling vertrouwd, veilig en makkelijk met iDEAL in uw vertrouwde internetbankieromgeving.
4) Paypal: Met PayPal betaalt u snel en veilig online. PayPal beschermt u tijdens het online winkelen. PayPal is ’s werelds meest gebruikte betaalmethode.
5) AfterPay: Met AfterPay kunt u online winkelen en veilig achteraf betalen door middel van een digitale acceptgiro. Voor meer informatie zie onderaan pagina.
Bijkomend voordeel is dat u altijd en overal uw producten kunt bestellen zonder in de weer te moeten met online bankieren of creditcards.
6) Bancontact / Mister Cash: Met Bancontact/MisterCash kunt u als Belgische klant vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen.

Buitenland: Wanneer u geen Nederlandse bankrekeningnummer heeft kunt u het geld overmaken met onderstaande gegevens:

Iban: NL67 INGB 0007 9544 63

Let op: wanneer u betaalt vanaf een niet Nederlandse bankrekening kan het een aantal dagen duren voordat wij uw betaling hebben ontvangen.

Verzending Nederland:

Wij vragen een bijdrage van € 6,95 bij pakketten tot 30 kg. Voor producten die per pallet verzonden worden, vragen wij een bijdrage van € 55,-
De pakketten en pallets worden verzekerd verzonden, zodat u geen enkel risico loopt als het product tijdens het vervoer beschadigd wordt.
De levertijd bedraagt 1 tot 3 werkdagen.

Belgie:

De kosten voor verzending van een pakket tot 30 kg bedraagt € 12,00. Voor producten die per pallet vervoerd moeten worden, vragen we een bijdrage van € 65,-
De pakketten en pallets worden verzekerd verzonden, zodat u geen enkel risico loopt als het product tijdens het vervoer beschadigd wordt.
De levertijd bedraagt 2 tot 3 werkdagen.
 

Duitsland:

De kosten voor verzending van een pakket tot 30 kg bedraagt € 14,00.

Uitzonderingen:

Voor de dag-Boeddha's en tekstdoeken gelden andere tarieven:
Bij bestelling van 1 dag-Boeddha of 1 tekstdoek zijn de verzendkosten € 2,75 en bij 2 dag-Boeddha's of tekstdoeken zijn de kosten € 3,85.
Bij 3 of meer geldt het pakkettarief van € 6,95.

Voor België en Duitsland geldt een tarief van € 10,00 voor tekstdoeken en Dag-Boeddha's.

Meer info:

Levering van beelden geschiedt aan het adres van de koper, tenzij partijen anders zijn overeengekomen. De verzending vindt plaats via Postnl . Wanneer u niet thuis bent en het pakket is met Postnl verstuurd, hebt u tot 2 weken de tijd uw bestelling op het postkantoor op te halen. PostNL bied het pakket 2 maal aan, aan uw deur.

Afhalen is ook mogelijk na telefonische afspraak. Bij afhalen dient contant betaald te worden.

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay

AfterPay voert voor deboeddhaspecialist.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij De Boeddhaspecialist betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 250,00 via AfterPay. Er worden geen administratiekosten voor deze betaalwijze berekend.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.