Nieuwsgierig naar de ultieme zen-ervaring? Ontdek het magische universum van Yogiman: Waar Balans en Innerlijke Rust samenkomen!

Bekijk hier ons aanbod YogimanYogiman afbeelding

Lees hier de Yogiman betekenis

Hij wordt ook wel Orang Malu genoemd( Orang = mens   Malu = bescheiden) een verlegen man. Yogiman vindt zijn oorsprong in landen als Indonesië en India en stelt een in zichzelf gekeerde, mediterende man voor.

Yogiman wordt ook wel de “Weeping Buddha” genoemd, Boeddha die huilt om het leed van de wereld. Maar Yogiman is in zijn hart gelukkig, hij heeft vrede met zichzelf gevonden.
Als u het hoofd van een Yogi beeld naar u toekeert en hem beter aankijkt, dan ontdekt u zijn lachende gezicht: de handen zijn tanden, het hoofd is zijn neus en de oren zijn de ogen.
Aan de achterkant van een Yogi beeld ontdekt u de vorm van een hart, dit staat voor leven en kracht.
Aan de zijkant (de armen) ziet u de vorm van een foetus, dit staat voor reinheid en een nieuw begin.
Een Yogi beeld is tevens een symbool dat het leven in een cirkel verloopt.
Geen begin en geen einde.

Van Yogiman wordt gezegd dat hij al het kwade buiten de deur houdt wanneer hij met zijn rug naar de deur (hoofdingang) toe wordt geplaatst.
Het klinkt misschien een beetje raar, maar door dagelijks over de rug te aaien en door de verlegen man goed te behandelen worden volgens de legenden uw zorgen weggenomen en groeit het zelfvertrouwen. Dit moet u uiteraard zelf eerst gaan ervaren. Hiermee heeft u nog een goede reden om een Yogi beeld zelf te kopen.

In onze webshop vindt u Yogiman in verschilllende afmetingen en vormen. Van 15 tot 50 cm. DeBoeddhaSpecialist zorgt voor breukvrije verpakkingen en snelle levering uit eigen voorraad. Hierdoor kunt u zelf ook snel een prachtig Yogi beeld in huis halen. Bestel het direct en ervaar zelf snel de werking van deze magische beelden!